I forbindelse med at korets faste dirigent Signe Lise Holm har et års permisjon, har vi tatt en prat med hennes vikar Renata. Hun skal følge koret dette året, og det er en spennende oppgave å ta fatt på!

Først og fremst Renata, – hvorfor sa du ja til å dirigere blandakoret dette året?

Jeg synstes det var veldig hyggelig å bli spurt om denne oppgaven, jeg har lenge ønsket meg et kor igjen. Det er fint å jobbe med kor, og jeg liker å jobbe med musikk gjennom stemmer.

Hva slags musikalsk bakgrunn har du?

Jeg er utdannet musikkpedagog, med kordireksjon som hovedfag. Jeg har fiolin som hovedinstrument.

Hvilke kor har du erfaring med før blandakoret?

Jeg har dirigert både blandede kor, og herre og damekor tidligere. De siste er Modum kammerkor, Crescendo damekor, og en periode dirigerte jeg Drammen mannskor.

Nå som du har blitt litt kjent med blandakoret,- hva er ditt inntrykk av dette koret?

Blandakoret er virkelig et positivt kor, som gir god respons på det jeg forsøker å formidle! Dere tar lett direksjon og er veldig musikalske. Det er også fint å få være med i et kor som er så godt organisert og alt er i orden.

Takk til Renata – vi gleder oss til hun skal lose oss trygt gjennom både høstens korkafè og julekonsert, og til vårens konsert i april!