Vil du være med å synge i Kongsberg Blandede Kor?

Vil du være med å synge i Kongsberg Blandede Kor?

Publisert av Even Olav Askestad den 22.01.23. Oppdatert 13.08.23.

Er du en av de som benytter sommeren til å se etter et kor?

Hos oss i Blandakoret er det plass til flere korsangere, og kanskje dette er rette koret for akkurat deg? 

Det er alltid en fordel å starte opp som ny i forbindelse med et nytt semester. Da blir det lettere å koble seg på det som skal skje fremover, og man får raskere oversikt.

Denne høsten er det mye spennende som venter, med både seminar, konsert og forberedelser til en aktiv vår 2024!

Seminaret blir en mulighet til å få musikalsk påfyll og trening, og konserten i november kan være en fin oppstart som ny i koret.

Lurer du på hva som kreves for å starte i kor? Om du er en erfaren sanger eller er helt ukjent med å synge i kor, er du like velkommen hos oss. Du vil få god støtte og hjelp, og det viktigste er at du er at du har lyst til å synge sammen med andre og kanskje utfordre deg selv på nye områder. Det er ikke et krav å kunne synge etter noter, og vi har et eget øveprogram til egenøvelser. 

Å synge i kor er en fritidsaktivitet som er både morsom og som gir masse energi. Samtidig kreves det at du setter av tid til ukentlige felles øvelser, og tid til noe egenøving. I forbindelse med konserter, seminar eller andre arrangement går det også med litt tid. Du vil få informasjon om planer og tidspunkter for det som skjer i god tid på forhånd.

Vi har godt miljø, stødig musikalsk og organisatorisk ledelse, og er et aktivt kor med god tilstrømming av nye medlemmer! Se også på om oss for å lese mer.

Hvis du er nyskjerrig på hvem vi er, er du velkommen til å bli med på noen øvelser før du bestemmer deg for å bli med videre. Kontakt oss gjerne på forhånd her.

Lyst til å begynne - vi starter opp 23.8.2023. Tid og sted finner du her.